Uw meubel opknappen

uw meubel laten opkanppen oftewel restylen

 

Uw meubel laten opknappen / restylen

Er zijn verschillende redenen, waarom u er voor kiest om uw meubel(en) te laten restylen. Dat kan, omdat u uitgekeken bent op de kleur van uw meubelen, of u hebt uw interieur aangepast en daar past nou net die ene kast, die u zo leuk vindt, net niet bij. En zo kunnen we nog een aantal voorbeelden opnoemen.

Van Monique is inmiddels een specialist in het restylen van meubelen. Te denken valt aan een andere kleur, een andere stof op de stoelen of gewoon de oude waslaag er rigoureus af halen zodat de houtstructuur weer mooi zichtbaar wordt.

Naast het restylen van meubels kunnen wij u nog een andere service aanbieden: Buiten meubels geheel op maat voor u gemaakt.

 

Hoe gaan we te werk?

✔ Na het zien van uw meubel (kan ook via een foto) wordt er vrijblijvend een prijsopgave gemaakt.
✔ Na een korte periode nemen wij contact met u op.
✔ Wij halen uw meubel op en gaan aan de slag.
✔ Wij houden u op de hoogte van de voortgang.
✔ Ons streven is om uw meubel binnen 7 dagen weer op de plek van herkomst neer te zetten.

 

Het tarief?

Het werk dat wij doen is allemaal maat- en handwerk. Vaste prijzen zijn daarom moeilijk te geven. Een meubel restylen is bijvoorbeeld afhankelijk van de staat waarin het verkeerd. Gemiddeld worden alle meubels ontvet, geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt. Afhankelijk van het meubel moet het aflakken soms twee keer gebeuren. Of het schuren neemt veel tijd in beslag vanwege een oude verflaag of moet het eerst voorbehandeld worden omdat er teveel olie in het hout zit. Daarbij is de grootte van het oppervlak en of je bijvoorbeeld wel de binnen- en achterkant van een kast geverfd wilt hebben ook van belang.

 

Interesse? Aarzel niet en stuur geheel vrijblijvend een mail of voor een persoonlijke gesprek kunt u bellen op 06-22647358.